GY.I.K. 2017-01-23T12:06:19+00:00

Gyakran ismételt kérdések

A honlapunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót

A megrendelt termékek árát átutalással és készpénzes fizetéssel (átvételi pontunkon és a futárnál utánvét esetén) van lehetőség kifizetni.

Átutalás esetén alábbi információra lehet szüksége

A kijelzovedelem.hu oldalt a Widgetsline Kft. üzemelteti. Cégünk számlainformációi:
Widgetsline Kft.
CIB Bank
10701276-68433091-51100005

Kérjük megjegyzésbe minden esetben írja be megrendelési azonosítóját.

Rendelés után az oldalunk azonnal küld egy visszaigazoló e-mailt, mely minden szükséges információt tartalmazni fog.

Minden nálunk megrendelt termékre garanciát vállalunk.

100% megelégedési garanciával dolgozunk, azaz, hogyha a megrendelt terméket átvette és valamilyen okból nem azt kapta amit várt, kérjük jelezze felénk. Sértődés nélkül azonnal visszautaljuk a megrendelt termék árát és megkérjük tisztelettel a csomag visszaküldésére. Így mindennemű kockázatot vállalunk.

Hiszünk benne, hogy termékeink a legjobb megoldást nyújtják az Ön számára

Kollégáink a csomag összekészítésekor mindent megtesznek, annak érdekében, hogy a feladott csomag sértetlenül és tökéletes állapotban érkezzen meg a címzetthez. Abban az esetben, hogyha a termék átvétel után mégsem úgy érkezne meg, ahogyan az elvárható lenne kérjük azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha a kijelzővédő üvegfólián bármilyen mechanikai sérülést lát, egyeztessen kollégáinkkal és meg fogjuk találni a megoldást. Abban az esetben. ha termékünkkel kapcsolatban olyan probléma merül fel, mely felhelyezésből adódik sajnos nem tudunk jótállást vállalni. De a sikeres felhelyezéshez mindennemű segítséget biztosítunk.

Ha a csomag visszaküldésére kerül sor, kérjük ide adja fel:

WidgetsLine Kft.
2225 Üllő, Pesti út 68.

 

A tőlünk rendelt termékeket több módon is átveheti

  • Személyes átvétel

Abban az esetben, hogyha Üllő útba eshet, vagy jár felénk, akkor lehetőség van irodánkban személyesen átvenni megrendelését. Ebben az esetben kollégáink a felhelyezésben is segítségére lehetnek. Ha személyesen veszi át a termékeket irodánkban készpénzben tud fizetni.

  • Házhozszállítás

Ha házhoz szállítással rendeli meg a csomagot abban az esetben kollégáink lehetőség szerint még aznap át is adják szállító partnerünk a Trans O Flex számára a csomagot. A csomag várhatóan másnapra meg is fog érkezni Önhöz. Házhoz szállítási szolgáltatásunk maximális rugalmassága érdekében minden szükséges információt megadunk, illetve lehetősége van a kiszállítás helyének megváltoztatására is. Erről bővebben olvashat a szállítási információk oldalunkon.

Házhoz szállítás esetén 2 órás intervallumon belül pontosan tudni fogja, hogy mikor érkezik meg a rendelése

Annak érdekében, hogy kiszállításunk és áraink a lehető legkönnyebben átláthatóak legyenek a szállítási díjunk egységesen 690 Ft

Ezen felül semmi más egyéb költség nem terheli. Azon esetekben, mikor kampányunk során ingyenes házhoz szállítás-t nyújtunk ezt a díjat cégünk átvállalja.

Termékeink mellé szakképzett kollégáink tudását is biztosítjuk

Ha bizonytalan abban, hogy az Ön számára mi a legjobb megoldás, kérjük keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén. Azonnali segítségre és kérdésekre számíthat, mely segítségünkre lesz abban, hogy az Ön számára legjobb megoldást tudjuk nyújtani.