Szállítás 2020-05-06T07:20:50+00:00

Szállítási információk

A megrendelt termék(ek) kiszállítását a kijelzovedelem.hu partnere, a trans-o-flex Hungary Kft. (TOF) végzi. Cégünk munkatársai minden elvárhatót megtesznek, hogy a termék adatlapján feltüntetett szállítási határidőket megtartsák és a csomag mielőbb Önhöz érkezzen. Több termék rendelése esetén a hosszabb szállítási határidő a mérvadó. Amennyiben kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy írjon a hello@kijelzovedelem.hu címre.

A csomagja a megrendelése visszaigazolását követően – a termékek rendelkezésre állása esetén – 2 munkanapon belül szállítás alá kerül.
Megrendelésének feladásakor a TOF is értesítést küld Önnek, melyben megad minden az Ön számára lényeges információt.

Így a rendelt csomagot valós időben követheti, hogy éppen merre van

Lehetősége van az előre megadott címet a szállítási nap előtt módosítani, az időpontot megváltoztatni. Illetve a maximális rugalmasság érdekében a futárt is elérheti közvetlen telefonszámán keresztül a TOF esetében. Megrendelését a TOF a feladástól számított 2 munkanapon belül kézbesíti Önnek, vagy értesítést hagy a kézbesítés sikertelenségéről. Sikertelen kézbesítést követően a csomag a TOF munkatársai által megjelölt csomagponton további 5 napig megőrzésre kerülnek, mielőtt azt visszaküldenék a címzettnek (WidgetsLine Kft.).

Utánvétes fizetés választása esetén készpénzben egyenlítheti ki az utánvét összegét!

Megrendelését személyesen is átveheti 2225 Üllő Faiskola utca 6. szám alatti irodánkban, a rendelés visszaigazolása után, előre egyeztetett időpont esetén.

Szállítás/fizetés díjtáblázat

Házhoz szállítási díjunk egységesen: 1250Ft.