Technológia 2018-08-22T12:31:55+00:00

Technológia – Termékeinkkel kapcsolatos tudnivalók

A kijelzovedelem.hu oldalon található termékekért 100% garanciát vállalunk. Cégünk tisztában van a kijelzővédelem jelentőségével, és biztosítja vásárlóit, hogy a nálunk kapható termékekkel csúcsminőséget kapnak, kompromisszumok nélkül. Alapvető filozófiánk, hogy csak a legjobb minőségű termékekkel foglalkozunk, melyeket mi magunk és napi szinten használunk. Termékeink kizárólag a gyártóktól szerezzük be és importáljuk.

A nálunk kapható üvegfóliák többrétű összetétellel speciális minőségbiztosítással készülnek, valamint szavatolják, hogy a készülék kijelzőjét a mai technológia legmodernebb védelmével ruházzák fel.

Felületük AF réteggel ellátott, mely a könnyed tisztántartás és újlenyomatmentesség egyik legjobb technológiája. Az üveg megfelelő tapadását speciális kontaktréteg szavatolja. Így a felhelyezett üveglap szakszerű előkészítés után maximálisan hosszútávú védelmet nyújt.

Csak és kizárólag 9H edzett üveggel rendelkező üvegfóliákat talál kínálatunkban, mely az eddigi legkarcálóbb kijelzővédelmi megoldás. 2.5D kerekítéssel a széleken, melynek köszönhetően az üvegfólia nem fog beleakadni semmibe, használat során kellemes tapintású marad készüléke a képernyő-széleknél is.

HD minőségű üvegfóliáink tökéletes áttetszőséggel rendelkeznek, nem módosítják a kijelzőt sem szín, sem fényerő tekintetében.

Tapintható különbség – mely a fóliával és a korábba protektorokkal szemben megkülönbözteti

Felhelyezés után érezni fogja a különbséget, melyet az általunk forgalmazott termékek nyújtanak. Fontos megjegyeznünk, hogy az általunk kínált termékek több réteggel ellátottak. Ez azért fontos, mert baleset esetén a képernyővédő üveg nem fog széttörni, nem fogja sem a képernyőt, sem a környezetét károsítani.

További kérdése esetén kérjük keresse fel kollégáink elérhetőségeink bármelyikén


iPhone 4 készülékemre vásároltam üvegfóliát. Azóta többször leejtettem már, de eddig nem történt komolyabb baj!

Szilvi

Szkeptikus voltam, hogy megint egy divathóbort, de be kell látnom ez valóban jó újdonság! Régi telefonomon fólia volt, ami nem védett sajnos az kulcs okozta karcolódástól. Az üveglap eddig bevált.

Sz. László

Könnyen feltehető, és cserélhető. 2 darabot vettem rögtön, az első egy kijelző cserétől már megmentett. Köszönöm! A rendelésem másnapra meg jött amit máshol nem tapasztaltam!

Zoltán