iPhone 7/8 kijelzővédő üveglap

1490 Ft

Prémium készülék prémium védeleme – az új iPhone 7 üvegfóliával

Egy új mobiltelefon nagy esztétikai élményt is nyújt számunkra hála a körültekintő tervezői munkának és a prémium anyaghasználatnak. Épp ezért az iPhone 7 esetén is kiemelten fontos, hogy a készülék ékessége a gyönyörű szép kijelző karcmentes és kopásmentes maradhasson. Ezért van szükségünk az üvegfóliára!

Leírás

A legújabb iPhone prémium védelme – iPhone 7/8 kijelzővédő üvegfólia – a makulátlan kijelzőért

Az iPhone 7/8 esetében a kijelzővédő fólia megválasztása nem olyan egyszerű, mint a korábbi akár Apple, akár más gyártóktól származó készülékek esetén. A tervezők a 7-est ellátták rengeteg olyan újítással, melyek a kijelző lenyomását érzékelve érhetőek el. Ez a termék lehetővé teszi, hogy mindazt az innovációt átélhessük, miközben biztosak lehetünk benne, hogy iPhone 7 készülékünk tökéletesen védett legyen a kopásoktól és karcolásoktól. Sőt bizonyos esetekben az esések ellen is véd.

Az üvegfólia nagy érzékenységű, 100% átlátszóságú hőkezelt üvegből készült, mely használata során a legcsekélyebb befolyással sem hat a kijelzőre. AF – Anti figerprint réteggel ellátott, melynek köszönhetően a szennyeződések és új lenyomatunk kevésbé tapad meg a kijelzőn, illetve a tisztítása sokkal könnyebb, mint a korábbi hasonló termékeknél.

Ezáltal lesz összehasonlíthatatlanul jobb megoldás, mint a korábban gyártott hagyományos műanyag alapú fóliák

Megrendelésének átvételekor nagyon egyszerű dolga van, hisz a csomag mindent tartalmaz amire szüksége lehet.

  • 1 db Hőkezelt iPhone 7 kijelzővédő üvegfólia 100%-os méretazonossággal
  • 1 db Mikro szálas törlőkendő (antisztatikus), mely szavatolja, hogy felhelyezés előtt tökéletesen tiszta és száraz felületet kapjunk
  • 1 db Alkoholos törlőkendő a tökéletes tisztaság érdekében

Így csak arra kell ügyelnünk, hogyha eltávolítottuk a korábbi protektort, majd alkoholos és sima kendőkkel áttöröltük kijelzőnk, csak a tökéletesen pozicionálásra kell figyelni.

Termék előnyei:

  • Az edzett üvegfólia vegyi úton kezelt üvegből készült, amely teljesen átlátszósága mellett, nagy érzékenységű és kellemes tapintású. Használata szinte teljesen megegyezik a kijelző eredeti tapintásával.
  • “Oleophobic” bevonat: AF (Anti Fingerprint) rétegen nem tapadnak meg a  foltok és ujjlenyomatok.
  • Felületi keménység: 8-9 H
  • Az üveg vastagsága 0,3 mm
  • Kiváló érintésérzékenység
  • Könnyű felhelyezés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.